headerimage
#
Goutier glasservice is de specialist op het gebied van hard glazen deuren.

Welk type glazen deur u ook kiest, het is in alle gevallen een verrijking van uw interieur. Naast het praktische voordeel dat een transparante glazen deur veel meer licht in uw interieur brengt kunt u met soort glas een unieke glazen deur samenstellen die volledig aansluit op uw wensen. Glazen deuren versterken het gevoel van ruimte doordat ze meer licht en doorzicht bieden.

  • Kies doorzichtig of doorschijnend glas voor volledig of gedeeltelijk doorzicht van de ene in de andere ruimte.
  • Kies doorschijnend glas dat past bij het interieur: klassiek of modern.
  • Wanneer het glas breekt, valt het in kleine, ongevaarlijke stukjes uit elkaar.
  • Een hardglazen deur geeft een open, moderne sfeer die luxe uitstraalt.
  • Met het uitmuntende beslag van o.a. Dorma en Stremler is ook het jarenlang goed functioneren van bewegende delen gegarandeerd.
Wij bepalen samen met u het systeem wat voor u van toepassing is. Vervolgens maakt u een keuze in het type beslag, de afwerking en de glassoort. Als u besluit de deur te bestellen, komen we de deur bij u thuis opmeten. Onze vakmonteurs nemen desgewenst de installatie uit handen.

Hardglas is een productgroep die de laatste jaren meer en meer op komt zetten. Architecten smullen ervan, en verzinnen de meeste uiteenlopende puien. De haalbaarheid lijkt dan wel eens gering, echter met de juiste kennis van beslag, bouwkunde en de nodige creativiteit kun je ver komen. Meerdere projecten hebben wij op unieke wijze voorzien van hardglazen deuren, puien en panelen.

Bekijk hier de voorbeelden van glazen deuren om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Geheel vrijblijvend informeren?

Neem contact met ons op

Recent werk