headerimage
#
Verrassende effecten aanbrengen in uw interieur? Kijk eens naar de mogelijkheden van spiegels! Wij produceren deze helemaal op maat, met eventuele sparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten.

Naast de standaard blanke spiegel kunt u bij Goutier Glasservice ook terecht voor diverse getinte spiegels ( brons, grijs, goud , blauw, antraciet, en zwart ). Ook hebben we nog keuze in diverse tinten antiek spiegel.

Tevens is het mogelijk om versieringen, met behulp van zandstralen, op de spiegel aan te brengen. Verder kan er een facetrand (sierrand) aan de spiegel worden geslepen.

Het is mogelijk om een gedeelte van de spiegel laag weg te laten zandstralen, door het wegstralen kan licht dat zich achter de spiegel bevindt, door de spiegel heen treden. Resultaat; een spiegel met geïntegreerde verlichting!

Een aantal redenen waarom men kiest voor een spiegel van Goutier Glasservice:

  • Professioneel maatwerk
  • Een scala aan mogelijkheden
  • Snelle levertijd
  • Eigen ontwerp mogelijk
Indien nodig is het mogelijk om aan de achterzijde van de spiegel een veiligheidsfolie te bevestigen. Deze zorgt ervoor dat zich in geval van een ongeluk niemand aan de spiegel kan verwonden. Spiegels kunnen bij ons worden afgehaald, maar kunnen ook door onze monteurs geplaatst worden, of bij u aan huis bezorgd worden.

Geheel vrijblijvend informeren?

Neem contact met ons op

Recent werk