headerimage
#
Een badkamer is pas echt af met een glazen douchewand of douchedeur, helemaal als dit een douchedeur of wand op maat is. Van douchedeuren tot inloopdouche tot complete cabine, wij bieden u oplossingen op maat tegen zeer gunstige tarieven. Voor een optimaal resultaat laat u zich adviseren door de vakbekwame en servicegerichte medewerkers van Goutier Glasservice. Wij kunnen uw individuele wensen realiseren, waardoor u uw eigen smaak in uw "eigen" douchecabine tot uiting kunt laten komen.

Ons glas wordt veelal afgeleverd met een speciale coatingslaag tegen kalkaanslag ( clearshield ). Bij ons kunt u tevens een keuze maken uit een ruim assortiment van scharnieren en beslag. Om veiligheidsredenen wordt uw douchewand of deur altijd uitgevoerd in gehard glas.

Glas biedt ongekende mogelijkheden
Zo kunt u met glas uw badkamer een bijzondere uitstraling geven. Naast de bekende gewone blanke versie is glas ook verkrijgbaar in kleur en gefigureerde glassoorten. Glas wordt direct een kunstwerk als het voorzien wordt van gezandstraalde decoraties of tekst. Hoewel deze techniek slechts aan de oppervlakte van het glas wordt toegepast, geeft het een enorme dieptewerking, alsof het glas een extra dimensie krijgt.

Ook is het mogelijk om het glas keramisch te laten bedrukken. Middels dit procedé worden keramische lakken net als bij volvlak bedrukking of gezeefdrukte motieven ingebrand tijdens het hardingproces. Hierdoor is deze vorm van bedrukking bij uitstek geschikt voor natte ruimtes maar ook voor eventuele buitentoepassingen zoals bv. gevelbekleding, isolatieruiten bewegwijzering etc. Deze nieuwe techniek creëert de mogelijkheid om elk gewenste digitale afbeelding af te drukken op het glas in zowel dekkende uitvoering of als transparant rasterpatroon. Dit geeft naast vrijheid in creativiteit tevens de mogelijkheid om een digitaal bestand te verdelen over verschillende glaspanelen tot zelfs over een heel gebouw.

Geheel vrijblijvend informeren?

Neem contact met ons op

Recent werk