headerimage
#
In het algemeen geeft een fabrikant 10 jaar garantie op isolerende beglazing en HR++ isolatieglas. Deze garantie geldt uitsluitend voor het volledig dicht zijn van de eenheid. Dit betekend dat het doorzicht niet verminderd door inwendige aanslag, condensatie, stof of aantasting van de coating tussen de glasbladen. Aan deze garantie is een aantal voorwaarden verbonden. Naast de voorwaarden met betrekking tot plaatsing en de samenstelling van de beglazing, wordt ook de verplichting van goed onderhoud van de eigenaar genoemd.

Voor glas-in-lood ingebouwd tussen isolatieglas gelden aparte garantievoorwaarden, vraag hier eventueel naar bij ons zodra u dit wil gaan aanschaffen.

Wanneer het om een productiefout gaat die onder de garantievoorden valt, zal de fabrikant een nieuwe ruit leveren aan ons. De extra kosten voor het vervangen van de beglazing komen normaal gesproken voor uw rekening. Uiteraard zijn wij een bedrijf dat al jarenlang een goede naam heeft, en dit willen we ook zo houden. Bij de keuze van onze leveranciers wordt dan ook voornamelijk gekeken naar kwaliteit. Dit heeft tot gevolg dat bij ons reclamaties maar zeer zelden voorkomen. En mocht ondanks dit feit een isolatieruit door een productiefout bij u gereclameerd worden binnen de garantietermijn, dan zal het vervangen hiervan tegen een gereduceerd tarief gebeuren zodat we u ook als tevreden klant houden (afhankelijk van de situatie , vaak zelfs gratis). Dit is een extra voordeel als u zaken doet met een klein familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat (Goutier Glasservice). We zijn hierin uniek in Nederland, bij ons is ook geen enkel ander glasbedrijf bekend dat zo ver gaat met verlenen van service in dergelijke situaties.

Geheel vrijblijvend informatie?

Neem contact met ons op

Recent werk